Więcej szczegółów o papierowych serwetkach
Serwetki gastronomiczne to produkty higieniczne, które powinny być częścią wyposażenia każdej restauracji, kawiarni lub dowolnego lokalu podającego żywność. Jakie typy serwetek są zwykle wybierane? Na co należy zwrócić uwagę przy ich zamawianiu?
Papierowe serwetki – gdzie się je stosuje?
Papierowe serwetki są stosowane w rozmaitego typu lokalach gastronomicznych – od barów szybkiej obsługi, przez burgerownie, zakładowe i przedszkolne stołówki, sale bankietowe, herbaciarnie, aż po puby. Te jednorazowe artykuły higieniczne są znakomitym zamiennikiem standardowych serwetek wyprodukowanych z tkaniny, a przy tym pozwalają oszczędzić na kosztach ich prania oraz składowania. W sklepach dostępne są różnego rodzaju serwetki gastronomiczne – 1-warstwowe chusteczki dyspenserowe wykorzystywane w restauracjach samoobsługowych, a także wytrzymałe dwuwarstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się podczas użycia, dzięki czemu bardzo dobrze wypełniają swoją funkcję.
Papierowe serwetki – ogranicz ilość wytwarzanych odpadów
Chcesz wyposażyć swoją restaurację w mocne serwetki papierowe? Zwróć uwagę na produkty dozowane po jednej sztuce. Umożliwia to ograniczenie ilości wytwarzanych śmieci oraz uzyskanie znacznych oszczędności. Dużą popularnością cieszą się też dekoracyjne serwetki papierowe, obecne w sklepach w wielu kolorach – są one produkowane dla restauracji, w których niezwykle ważne jest utrzymanie dobrego wrażenia. Na szczególną wzmiankę zasługują serwetki papierowe marki Tork, które wyróżniają się niebywałą chłonnością i wytrzymałością. Produkty te można kupić zarówno w wersji do tradycyjnych dozowników na stolik (poziomych i pionowych), jak i dyspenserów na ladę lub do zabudowy.
Nasza siedziba:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]